Pārlekt uz galveno saturu

LLU studentu pieredze Klaipēdas universitātes eksakto zinātņu konkursā

Attēla autors: No LLU arhīva

 Vides un būvzinātņu fakultātes 1. kursa Zemes ierīcības un mērniecības studenti Krista Dobuma, Sanija Ozola, Kristers Vītiņš, Oskars Dubovskis un Jānis Ziemelis ar komandu "Integrāļi" 2017.gada 30.martā devās uz Lietuvas pilsētas Klaipēdas universitātes (Klaipeda State University of Applied Sciences) rīkoto matemātikas konkursu un piedalījās tādas sarežģītības uzdevumu veikšanā, par matemātikas un fizikas tēmām, kas pagaidām nav mācītas.

"Integrāļi" bija vienīgie studenti desmit grupu konkurencē no Latvijas. Pārstāvot Latvijas Lauksaimniecības universitāti, komanda konkursā startēja pozitīvi noskaņota un optimisma pilna, kā rezultātā jaunieši saņēma uzslavas un sertifikātus par drosmi piedaloties eksakto zinātņu konkursā svešvalodā.

Interesanta un neatkārtojama pieredze studentiem sniedza iespēju pārbaudīt savas spējas internacionālā vidē un valodā. Piedalīšanās konkursā nebija vienīgais pasākums ekskursijas laikā, studentiem bija iespēja arī apmeklēt Kuršu kāpu un Klaipēdas vecpilsētu gida pavadībā.

Konkurss VBF
Pievienots 04/04/2017