Pārlekt uz galveno saturu

SIA "ITERA Latvija" aicina studentus pieteikties stipendijai

Attēla autors: No LLU arhīva

Stipendiju konkursā aicināti pieteikties LLU Vides un būvzinātņu fakultātes studiju programmas "Ainavu arhitektūra un plānošana" bakalaura līmeņa studenti, sākot no 3. kursa, kā arī studiju programmu "Ainavu arhitektūra" un "Ainavu arhitektūra un plānošana" maģistranta līmeņa studenti. Pretendentu vidējā svērtā atzīme iepriekšējā studiju gadā nedrīkst būt zemāka par 8 ballēm.

Konkursa kārtībā tiks piešķirtas 4 ikmēneša stipendijas 150 EUR apmērā laika periodā no 2019. gada septembra līdz 2020. gada jūnijam, kopā 10 mēnešiem.

Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem jāiesniedz:

  • studenta sekmju izraksts par iepriekšējo studiju gadu ar aprēķinātu vidējo svērto atzīmi;
  • informācija – saraksts un apliecinājumi par studenta sasniegumiem pētnieciskajā darbā;
  • 4-5 A4 formāta lapaspušu garu konkursa pieteikuma darbu brīvā formā izvēloties darba saturisko daļu par kādu no savu projektu un pētījumu tēmām (izmantojot iepriekš izstrādātus studiju projektus vai pētījumus) un lapas ar krāsainās izdruka grafisko materiālu.

Pretendentiem jāaugšupielādē minētie dokumenti, kā arī jāaizpilda konkursa elektroniskā anketa nodibinājuma „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” mājaslapā līdz 2019. gada 15. septembrim (ieskaitot).

Vairāk informācijas par stipendiju konkursu atradīsi mājaslapā.

Pievienots 06/09/2019