Pārlekt uz galveno saturu

Izmanto iespēju piedalīties attālinātā Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas konkursā no 15.līdz 19.jūnijam

Attēla autors: No LLU arhīva

Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skola ir izzinošs izglītojoši izklaidējošs pasākums 10. – 12. klašu skolēniem. Piedalīties ir aicināts katrs skolēns, kurš jūt interesi par zemes izmatošanu, teritorijas projektēšanu un plānošanu, nekustamo īpašumu un tā vērtēšanu, tirgu, mērniecības pamatiem, mērniecības instrumentiem, kartēm un to izgatavošanu.

Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas mērķis ir paplašināt skolēnu zināšanas un veidot priekšzināšanas studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātes Profesionālā bakalaura studiju programmā „Zemes ierīcība un mērniecība”. Šī ir vienīgā studiju programma Latvijā, kuru absolvējot tiek iegūti – 1) kvalifikācija – zemes ierīcības inženieris un 2) profesionālā bakalaura grāds “Zemes ierīcībā un mērniecībā”. Programmas absolventi ir ļoti pieprasīti darba tirgū valsts institūcijās, pašvaldībās, nekustamā īpašuma un mērniecības uzņēmumos.

Šis gads ir ieviesis savas korekcijas, līdz ar to klātienes nodarbības Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolā izpaliek. Bet Tev ir lieliska iespēja piedalīties attālinātā Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas konkursā no 15. līdz 19.jūnijam.  Izpildot konkursa uzdevumus, labākie pirmo trīs vietu ieguvēji iegūs iespēju studēt budžeta vietās Profesionālā bakalaura studiju programmā „Zemes ierīcība un mērniecība”.

Ja Tu jau domā par studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē Profesionālā bakalaura studiju programmā “Zemes ierīcība un mērniecība”, tad šī Tev ir lieliska iespēja, izmanto to!

Pieteikties attālinātajam Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas konkursam var līdz 17.jūnijam sūtot informāciju par sevi (vārds, uzvārds, skola, klase, pāris teikumos, kāpēc vēlies piedalīties konkursā) uz e-pastu  vivita.pukite@llu.lv.

Kontakti:
Vivita Puķīte, Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas vadītāja, Profesionālā bakalaura studiju programmas “Zemes ierīcība un mērniecība” direktore, tālr. 29113347, e-pasts: vivita.pukite@llu.lv 

Pievienots 12/06/2020