Pārlekt uz galveno saturu

Jaunas iespējas starptautiskai sadarbībai studentiem un akadēmiskajam personālam

Attēla autors: No LLU arhīva

No trīs dienu pieredzes apmaiņas vizītes Portugāles universitātē UNIVERSIDADE DE TRÁS-OS-MONTES E ALTO DOURO atgriezusies Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultātes (LLU VBF) prodekāne Linda Grinberga.

Jau līdz šim LLU VBF atsevišķos studiju virzienos bijusi sadarbība ar portugāļu augstskolu, taču viesošanās laikā izzinātas iespējas sadarboties vides un būvniecības virzienos.

Jaunie sadarbības virzieni nodrošinās papildu iespējas mūsu studentiem un mācībspēkiem izmantot ERASMUS+ programmā doties iegūt starptautisko pieredzi un zināšanās UNIVERSIDADE DE TRÁS-OS-MONTES E ALTO DOURO,” stāsta L. Grinberga.

Vizītes laikā L. Grinberga ne tikai klātienē iepazina studiju vidi, bet arī aplūkoja augstkolas laboratorijas. Tāpat tika salīdzinātas studiju programmas, lai pārliecinātos par iespējām apgūt atbilstošus studiju kursus.

Jāpiebilst, ka Linda Grinberga ir LLU VBF starptautiskās sadarbības koordinators un aicina uz sarunu ikvienu, kuram ir interese un vēlme izmantot iespējas ERASMUS+ programmas ietvaros doties ārvalstu studijās. 

Pievienots 13/12/2021