Pārlekt uz galveno saturu

Piedaloties viktorīnā, varēs pretendēt valsts budžeta finansētās studiju vietām LLU studiju programmā “Vide un ūdenssaimniecība”

Attēla autors: No LLU VBF arhīva

Otrdien, 22. martā, plkst.12.00, atzīmējot Pasaules ūdens dienu, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultāte (LLU VBF) vides un ūdenssaimniecības vadošie eksperti organizēs tiešsaistes viktorīnu, kuras laikā būs iespēja ne tikai uzzināt vairāk par ūdens lomu mūsu ikdienā, bet arī, atbildot uz jautājumiem, pretendēt uz valsts budžeta finansētās studiju vietām LLU studiju programmā “Vide un ūdenssaimniecība”.

Piedalīties viktorīnā aicināts ikviens, kuram ir interese par tēmu un vēlme uzsākt pamatstudijas programmā “Vide un ūdenssaimniecība”. Galvenokārt aicināti vidējo un vidējo profesionālo izglītības iestāžu beidzēji, taču viktorīnā var piedalīties ikviens, kuram ir interese par studijām LLU VBF studiju programmā “Vide un ūdenssaimniecība”, jo viktorīna sniegs priekšstatu par apgūstamo tēmu loku.

Lai pieteiktos, aicinām aizpildīt anketu līdz svētdienai, 2022. gada 20. martam (ieskaitot) šeit: https://ej.uz/viktorinavbf

Pēc reģistrēšanas dalībnieki saņems papildu informāciju par piedalīšanos viktorīnā.

Jāuzsver, ka pēdējos gados darba tirgū pieprasījums darba pēc vides un ūdenssaimniecības inženieriem strauji pieaug, tāpēc LLU VBF aicina  studēt vides zinātni un ūdenssaimniecību, lai pēc augstākās izglītības ieguves varētu veidot karjeru un turpināt izaugsmi šajās jomās jau darba tirgū.

Pievienots 16/03/2022