Pārlekt uz galveno saturu

Noslēgusies Pasaules ūdens dienai veltīta viktorīna; iespēju studēt VBF ieguvuši 18 jaunieši

Attēla autors: No LLU VBF arhīva

Otrdien, 22. martā, atzīmējot Pasaules ūdens dienu, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultātes (LLU VBF) Vides un ūdenssaimniecības vadošie eksperti organizēja tiešsaistes viktorīnu. Tās laikā vidējo un profesionālo izglītības iestāžu beidzējiem, kā arī citiem interesentiem bija iespēja ne tikai uzzināt vairāk par ūdens lomu mūsu ikdienā, bet arī, atbildot uz jautājumiem, pretendēt uz valsts budžeta finansētām studiju vietām LLU studiju programmā “Vide un ūdenssaimniecība”.

Viktorīnas rezultātā iespēju uzsākt studijas LLU VBF un kļūt par vides inženieriem ieguva 18 jaunieši. Jāuzsver, ka pēdējos gados darba tirgū pieprasījums pēc vides un ūdenssaimniecības inženieriem strauji pieaug, tāpēc LLU VBF aicina  studēt vides zinātni un ūdenssaimniecību, lai pēc augstākās izglītības ieguves varētu veidot karjeru un turpināt izaugsmi šajās jomās jau darba tirgū.

Drīzumā sāksies jauno studentu uzņemšana visās LLU pamatstudiju programmās, tāpēc jau savlaicīgi aicinām iepazīties ar LLU VBF piedāvātajām iespējām, tostarp – vides un ūdenssaimniecības jomā!

Vairāk informācijas šeit.

Pievienots 23/03/2022