Pārlekt uz galveno saturu

Mācībspēki jauno gadu iesāk ar intensīvām apmācībām

Attēla autors: No LLU arhīva

Sākoties jaunajam gadam, Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) Ainavu arhitektūras un plānošanas katedras pasniedzēji no 15. līdz 19. janvārim piedalījās „BOVA” universitāšu tīklojuma intensīvajā kursā “Academic Writing for Landscape Architects”, kas norisinājās Valdekas pilī.

Kursu mērķis bija iegūt zināšanas un praktiskās iemaņas zinātnisko rakstu sagatavošanā, kā arī dalīties pieredzē un gūt plašāku skatījumu zinātnisko rakstu publicēšanas praksei dažādās valstīs.

Kursos piedalījās gan mācībspēki, gan doktoranti no Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU), Igaunijas Dzīvības zinātņu Universitātes un Somijas Hāme lietišķo zinātņu universitātes.

Kursos tika apskatītas tēmas par  laikā efektīvas rakstīšanas praksi un principiem, zinātnisko rakstu stilu, tekstu rediģēšanu, publicēšanu akadēmiskos žurnālos un recenzēšanu.

Apmācības kursu vadītāja Timotijs Ričardsons, kas ir Norvēģijas dzīvības zinātņu universitātes ainavu arhitektūras un telpiskās plānošanas institūta profesors un doktorantūras programmas vadītājs.

Kursu dalībnieki atzinīgi novērtēja iespējas papildināt zināšanas un praktiskās iemaņas.

Pievienots 22/01/2018